Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH)

 

In de horeca staan gasten centraal. Het zijn vakbekwame, professionele en gemotiveerde medewerkers die ervoor zorgen dat gasten graag terugkomen. Voor deze medewerkers biedt de horeca een wereldbaan: veelzijdig werk met veel sociaal contact.

De Stichting Vakbekwaamheid Horeca organiseert vanaf 2015 de Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca. Zoals onze naam al zegt, zetten wij ons in voor het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca en daar past deze verkiezing uitstekend bij.

KERNDOEL

SVH staat achter de Nederlandse horeca. Ons doel is de vakbekwaamheid in de horeca te vergroten. Samen met partners uit het horecaonderwijs en bedrijfsleven ontwikkelt SVH (digitale) leermiddelen en lesmethodes voor het (mbo-)onderwijs, opleiders en ondernemers. SVH waarborgt kennis door het afnemen van examens en geeft inzicht in het opleidingsaanbod voor de horeca. Zo leveren wij een bijdrage aan de aansluiting van het horecaonderwijs op het bedrijfsleven, dragen we bij aan vernieuwing en vergroten wij de vakbekwaamheid in de branche.

SVH is ingeschreven in het Register van het College bescherming persoonsgegevens onder meldingsnummer 1586201. Dit betekent dat wij uw persoonsgegevens verwerken conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Meer informatie over SVH vind je op onze web­site www.svh.nl.

Restaurant ’t Havenmantsje Harlingen Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020

16 jan. 2020 door SVH
lees meer

Top 3 wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020 is bekend

3 dec. 2019 door SVH
lees meer

De Top 10 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020  is bekend!

8 nov. 2019 door SVH
lees meer
bekijk alle artikelen