Tips voor een geslaagde introductie- en inwerkperiode

21 okt. 2016 door SVH

Zo als de verkiezing vlammend van start is gegaan, is het ook belangrijk voor zowel de leerling als het leerbedrijf dat de leerperiode vlammend van start gaat met een introductie- en inwerkperiode. Hoe je begint, bepaalt hoe ver je komt.

De lengte en inhoud van de introductie- en inwerkperiode zijn afhankelijk van de omvang van het bedrijf, de functie van de leerling en de werkzaamheden. Bekijk de algemene aandachtspunten voor het voeren van een compleet introductieprogramma en ga ermee aan de slag in jouw leerbedrijf.

Tip: Neem de tijd! Een geslaagde introductie- en inwerkperiode levert het bedrijf later alleen maar voordelen op. 

Christiaan Veldman van Grand Hotel De Draak uitgeroepen tot Beste Leermeester Horeca 2023/2024

12 jan. 2024 door SVH
lees meer

Het Noorden van Aalten wint wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2023/2024

12 jan. 2024 door SVH
lees meer

Top 3 Beste Leerbedrijf Horeca en Beste Leermeester Horeca bekend

1 dec. 2023 door SVH
lees meer
bekijk alle artikelen