Start Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2016, ben jij er klaar voor?

1 sep. 2016 door SVH

De Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca is weer van start gegaan. Ook dit jaar gaan we samen met docenten, leermeesters en leerlingen op zoek naar het leerbedrijf dat deze felbegeerde titel verdient. 

Vanaf nu kunnen docenten en leerlingen nomineren. Docenten van ruim veertig mbo-scholen nomineren de leerbedrijven waarvan zij vinden dat ze kans maken op de titel. Ook leerlingen kunnen hun beste leerbedrijven nomineren. De nominatieronde loopt tot 14 oktober.

De Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca zorgt elk jaar voor veel aandacht, zeker voor de winnaar. Daarom gaven we één van de kanshebbers alvast een voorproefje. Hoe reageerde de leermeester en is dit leerbedrijf er klaar voor? Bekijk de kick-off film:

In de komende verkiezing krijgen de leerbedrijven nog meer handvatten aangereikt om hoog te eindigen. Interactie is hierin het sleutelwoord. De deelnemers worden aangemoedigd om er het beste uit te halen met een account waarin per leerbedrijf een accountbeheerder zorgt voor het compleet maken van de nominatie en het invullen van de beoordelingen door docent, leerling en leermeester. Via het account is de tussenstand te volgen en zijn online promotiemiddelen, tips en trucs te downloaden.

Benieuwd welke leerbedrijven genomineerd worden en meedoen aan de verkiezing? Volg het via #VBLH16 op social media. Houd de blog in de gaten voor de laatste ontwikkelingen rondom de verkiezing.

Christiaan Veldman van Grand Hotel De Draak uitgeroepen tot Beste Leermeester Horeca 2023/2024

12 jan. 2024 door SVH
lees meer

Het Noorden van Aalten wint wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2023/2024

12 jan. 2024 door SVH
lees meer

Top 3 Beste Leerbedrijf Horeca en Beste Leermeester Horeca bekend

1 dec. 2023 door SVH
lees meer
bekijk alle artikelen