Nr. 1 Restaurant Vroeg uit Bunnik

13 jan. 2016 door SVH

Vroeg is een pareltje binnen de horeca als het gaat om een naadloze integratie van leren en opleiden in het bedrijf. Leren en jezelf verbeteren is dé drijfveer voor het leerbedrijf om haar gasten te blijven verrassen. Verrassen met gerechten en presentaties, maar bovenal verrassen met persoonlijkheid. De visie van het management is tegelijkertijd de visie van de medewerker en daarmee ook van de leerling. Iedereen zit op dezelfde golflengte: een goede manier van onboarden. De commissie is erg onder de indruk van de zogenaamde ouderavonden. Vroeg organiseert ouderavonden om ook hen te informeren, korte lijnen te hebben, roosters uit te leggen en de programmalijn met school te borgen. Zo kunnen ouders meehelpen arbeidsethos bij te brengen bij de leerlingen."aldus de commissie Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca. 
Vroeg ontvangt met de winst een opleidingsbudget van € 1.000,-, een dag meelopen met een SVH Meester en een positie in de Branche vaststellingscommissie. Hiernaast zal Vroeg zich voor de komende 2 jaar vertegenwoordigen in de commissie van de Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca. 

Christiaan Veldman van Grand Hotel De Draak uitgeroepen tot Beste Leermeester Horeca 2023/2024

12 jan. 2024 door SVH
lees meer

Het Noorden van Aalten wint wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2023/2024

12 jan. 2024 door SVH
lees meer

Top 3 Beste Leerbedrijf Horeca en Beste Leermeester Horeca bekend

1 dec. 2023 door SVH
lees meer
bekijk alle artikelen