Exclusieve Leermeestertour bij leerbedrijven aan de top

29 mrt. 2019 door SVH

Na het succes van vorig jaar organiseren FNV Horeca en SVH ook dit jaar de speciale Leermeestertour. Leermeesters in de horeca bieden we de kans een kijkje in de keuken te nemen bij twee bijzondere leerbedrijven: de winnaar (Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden) en runner up (Hotel Okura Amsterdam) van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019!

Hotel Okura Amsterdam
Maandag 6 mei, ontvangst 09:45 uur
Runner up Beste Leerbedrijf Horeca 2017/2018 en 2018/2019
 
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden
Maandag 13 mei 2019, ontvangst 09:45 uur
Winnaar Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019

Deze leerbedrijven zijn hét voorbeeld voor de branche
Hoe inspireren zij leerlingen en brengen zij het mooie horecavak over? Tijdens een tour door het bedrijf vertellen zij er alles over!

Ontmoet andere leermeesters
Tour als leermeester gezellig mee en haal inspiratie op. Je kunt je als leermeester gratis inschrijven voor de tour, inclusief lunch. De beschikbaarheid is beperkt, dus meld je snel aan. Je kunt je aanmelden voor een tour bij één leerbedrijf of allebei. De inschrijving kan via de site van FNV Horeca. Daar vind je ook meer info over programma en tijden.

Aanmelden

Waarom we leermeesters zo moeten koesteren
Leermeesters zijn gemiddeld nog geen 33 jaar als ze hun diploma SVH Leermeester halen. De grootste groep die vandaag de dag slaagt voor het diploma is tussen de 22 en 26 jaar. Met passie en vakmanschap brengen leermeesters het horecavak over op leerlingen. Dat levert een grote bijdrage aan gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen. Leermeesters zijn daarom ontzettend belangrijk voor de horeca! Lees in het SVH Magazine een uitgelicht artikel over leermeesters.

Nog minder dan 1 week om te nomineren! De nominatieronde sluit op 14 oktober

7 okt. 2019 door SVH
lees meer

SVH volop aanwezig tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam

17 sep. 2019 door SVH
lees meer

Leermeester aan het woord: Glenn is leermeester bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

1 aug. 2019 door SVH
lees meer
bekijk alle artikelen