Nieuw: vanaf nu maken leermeesters kans op de titel Beste Leermeester Horeca!

20 jun. 2019 door SVH

We trappen de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020 af met twee nieuwe mijlpalen. Als eerste zijn we live gegaan met een compleet vernieuwde website. Deze is ontworpen om het nomineren van leerbedrijven nog makkelijker te maken en heeft een nieuwe frisse look gekregen. Ook kan je nu direct op de homepagina zien in welke fase de wedstrijd is. Heb jij de nieuwe nominatie-chatfunctie al geprobeerd? We hopen dat jij net zo enthousiast bent als wij!

De tweede mijlpaal is een nieuwe titel die dit jaar voor het eerst wordt toegevoegd aan de wedstrijd: Beste Leermeester Horeca! Goede leermeesters zijn ontzettend belangrijk voor een leerbedrijf. De Beste Leermeester Horeca komt in beeld bij het bezoek aan de top 10 van de wedstrijd. Tijdens deze bedrijfsbezoeken komen de commissieleden jaarlijks leermeesters tegen die uitblinken in hun vak. Deze leermeesters verdienen het om de waardering te krijgen die zij verdienen! En om deze waardering uit te spreken maken zij nu kans op de titel Beste Leermeester Horeca.

Over de exacte selectie van de Beste Leermeester Horeca en het te winnen prijzenpakket voor de leermeester wordt binnenkort meer bekend gemaakt. De winnaar van deze titel zal, net als de winnaar Beste Leerbedrijf Horeca, tijdens de Horecava in 2020 bekend worden gemaakt. Omdat deze titel inhoudelijk meer waarde heeft, is besloten om de publieksprijs Beste Leerbedrijf Horeca te laten vervallen.

SVH helpt leerbedrijven bij opstellen opleidingsplan

24 sep. 2020 door SVH
lees meer

Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca verplaatst naar 2021

10 jul. 2020 door SVH
lees meer

Restaurant ’t Havenmantsje Harlingen Beste Leerbedrijf Horeca 2019/2020

16 jan. 2020 door SVH
lees meer
bekijk alle artikelen