Publieksprijs

De top 3 van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2017/2018 is bekend! Wij zijn erg enthousiast, en we hopen jullie ook!

Op donderdag 11 januari 2018 tussen 10:00 en 11:15 uur zullen we te weten komen wie met de titel Beste Leerbedrijf Horeca 17/18 naar huis gaat. Dit is de winnaar van de wedstrijd, beoordeeld door de commissie Beste Leerbedrijf Horeca. Echter zal er dit jaar misschien nog een winnaar zijn…

Nieuw dit jaar is namelijk de prijs ‘Beste leerbedrijf Horeca voor leerlingen’. Ook leerlingen mogen hun stem uitbrengen, want zij zijn immers degenen die een leerbedrijf kiezen om bij te leren en werken.

Leerlingen, jullie kunnen je stem uitbrengen door het bekijken van onderstaande pitch waarin de leerbedrijven vertellen waarom jullie op hen moeten stemmen. Kies hieronder het leerbedrijf waar jij het liefst zou willen werken. De ‘Beste leerbedrijf Horeca voor leerlingen’ prijs zal ook worden uitgereikt op donderdag 11 januari 2018 bij de Young Professional Experience Day.

City Hall Leiden

Het Hooihuis Roosendaal

Okura Amsterdam

Vind jij dat jouw leerbedrijf ook in de top 3 hoort? Nomineer dan nu jouw leerbedrijf voor Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019

Vul alsjeblieft een geldig e-mailadres in.
Een ogenblik geduld...

Je bent bijna klaar! Binnen enkele ongenblikken ontvang je een e-mail waarmee je je stem kunt bevestigen. Alvast bedankt voor het uitbrengen van je stem!

Sluit dit venster